2014. november 23., vasárnap

Mandulás rántott csirke

Amióta az eszemet tudom, nálunk a vasárnapi menü húsleves és rántott hús. Négy éve költöztem el a szüleimtől, és nem vittem tovább ezt a szokást. Néhány hete rájöttem, forró húslevesre vágyom, ezért kifaggattam anyut, bevásároltam és megfőztem. Elsőre nem, de másodikra már zamatos és ízletes lett. A rántott hús ideje most érkezett el.

Mi kell hozzá?
- kókuszliszt
- 2 db tojás
- apróra darált mandula
- néhány szelet csirkemellfilé
- kókuszolaj

Hogyan csináld?
A csirkemellet forgasd bele a kókuszlisztbe, majd tojásba, végül a mandulába. Süsd ki bő, forró kókuszolajban. Én almás-magos salátával ettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése