Mi kell hozzá?
- bébispenót
- rukkola
- vegyes koktélparadicsom
- cékla
- répa
- retek
- fél kiló csirkemell filé
- bacon
- gyros fűszer
- csilis olívaolaj és natúr olívaolaj
Hogyan csináld?
A csirkét mosd és tisztítsd meg, majd vágd csíkokra. Egy tálba öntsd a csilis és a natúr olívaolaj keverékét, majd tedd bele a húst és szórd meg a fűszerrel. Keverd össze, hogy az olaj és a fűszer is eljusson mindegyik húsdarabra. Amíg ez áll és összeérnek az ízek, készítsd el a salátát.
A bébispenótot és rukkolát halmozd egy nagy tálba. A céklát mosd meg és vágd zsülienre. A répát pucold meg és zöldséghámozóval szeleteld vékonyra. A retket mosd meg és vágd vékony szeletekre.
A húst előveheted és süsd szép pirosra, ropogósra. Mikor már majdnem kész, pirítsd meg a bacon szeleteket is. Készen is vagy.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése